Látványterv és ajánlat kérés / Kérdés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 
 

Speditőr naptár emblémázás

Ne költsön grafikusra feleslegesen!
A speditőr naptár fejlapjának grafikáját ingyenesen megtervezzük.
Az egyes speditőr naptár típusok fő képe mögött több referenciaképet is talál.

Általános információ a speditőr naptár egyediesítéséhez
 

Látványterv

A naptárak emblémázásáról minden esetben látványtervet készítünk, többnyire már az ajánlathoz. A gyártás csak jóváhagyott látványtervvel indulhat el.

Embléma, grafika küldése

A logot, grafikai anyagot lehetőleg vektorgrafikus formátumban kérjük elküldeni. (Corel Draw-val készített „cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített „ai" vagy „eps" formátum). A naptáron szereplő kép jpg legyen min. 300 dpi felbontású, minél nagyobb méretű.

Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif,pdf stb.), ezeket mi a megrendelés után, a gyártás előtt díjmentesen megszerkesztjük, vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

A digitális nyomtatású fejlapoknál a 100%-os színhűség nem garantálható, de a pontosan megadott színkód segít a grafikai beállításoknál.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a látványtervekben képernyőkön láthatóktól.

Az egytömbös speditőr naptárakat csak a fejlapon emblémázzuk. Ilyenkor az egyedi fejlapot vagy tűzzük, vagy ragasztjuk a naptárhoz.

Az összehajtható speditőr naptár akat a naptártömbök között a hátlapon is tudjuk logozni. Ez esetben a teljes hátlapkartont egyben nyomtatjuk ki, és erre ragasztjuk fel a naptártömböket.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek. Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa,

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

A speditőr naptárakat kétfleképpen tudjuk emblémázni. Egyes típusokat a fejlapon, másokat a fejlapon és a teljes hátlapkartonon logozunk.  Itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197